U kunt bij mij terecht voor Bachbloesemremedies voor personen en ook voor dieren.

Ik ben gediplomeerd Bachbloesemtherapeut.

Bloesemremedies zijn geen medicijnen ze werken op energetisch niveau. Ze kunnen bijdragen aan een betere balans en gunstig emotioneel evenwicht.

Gebruikt u de remedie op de juiste manier dan kunt u meestal binnen enkele dagen tot twee weken al veranderingen bemerken. Is dit niet het geval dan kan het zijn dat de bloesemremedie moet worden aangepast. In een enkel geval geeft de bloesemremedie bij u niet het gewenste effect.

Ik maak de remedie indien gewenst voor uw persoonlijke situatie .

Aan de hand van een persoonlijke email betreft uw gemoedstoestand en karakter en een uitgebreide vragenlijst  krijg ik een beeld van uw situatie en kan ik de bloesemremedie zorgvuldig voor u  samenstellen.
Daarom is uitgebreide informatie van uw kant heel belangrijk 


Ik bereken € 25,-  extra kosten voor het advies 
Het flesje van 30 ml kost € 10,-

Wilt u geen advies en zelf een remedie samenstellen dan mag dat ook.
U betaalt dan alleen de door uzelf samengestelde remedie in een flesje van 30 ml voor 10,- ( maximaal 5 bloesems selecteren voor een flesje)


Bachbloesemremedie in een flesje van 30 ml voor € 10,-  voor personen en dieren
Verzendkosten € 6,50 .Ophalen mag ook.
Bij meer dan 3 flesjes geen verzendkosten


Via het Contact bestel / vragenformulier Bach kunt u het vragenformulier aanvragen. Uit het vragenformulier dat u invult kom ik al veel te weten over uw situatie. Aangevuld met informatie over uw persoonlijke situatie/klachten/stemming/gevoel kan ik een remedie samenstellen en eventueel een behandelplan opstellen mocht dit nodig zijn. Mocht ik nog wat vragen hebben dan zal ik dat per mail vragen.


U kunt kiezen voor een glazen of kunststof flesje.

Beide geschikt voor bachbloesemremedies. : € 10,- per flesje bij personen en dieren.
Verzendkosten € 6,50
Bij afname van minimaal 3 flesjes tegelijk geen verzendkosten

Het flesje bevat natuurlijk bronwater, enkele druppels van de geselecteerde originele bach bloesems en enkele druppels alcohol als conservering.
Alcoholvrije variant is ook mogelijk voor bv dieren en /of kinderen.
Ik gebruik dan biologische appelcider
Geef dit even aan bij de bestelling. 


disclaimer:

Voetreflex2relax is niet verantwoordelijk betreft het gebruik van de Bachbloesemremedies. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het gebruik hiervan. Indien U twijfelt over het gebruik of bij ziekte adviseer ik U altijd eerst een arts te raadplegen. De informatie betreft de Bachbloesem is enkel ter informatie en vervangt geen geneesmiddelen en/of advies van een arts.